Over

Romewandeling.be is een gratis digitaal project van fotograaf, gids en reisleider Bart Tordeurs die al meer dan 20 jaar de eeuwige stad Rome bezoekt, steeds met fototoestel in aanslag.

Deze website is ontstaan uit de vele vragen naar tips over Rome en is een logische samensmelting van een passie voor wandelen in Rome en het fotograferen van de mooiste plekjes in de stad.

Er is geen commerciƫle link, alle wandelingen worden gratis ter beschikking gesteld en je mag ze delen met vrienden, familie, kennissen, ... gewoonweg iedereen die een reis naar Rome plant.

Alle foto's en teksten zijn eigendom van de auteur. Geen (commercieel) hergebruik zonder toestemming, enkel persoonlijk gebruik als voorbereiding van je reis. Neem contact op voor meer info over (commercieel) hergebruik van tekst en/of foto's.

→ Alle routes van de Romewandelingen zijn apart ingegeven op Google Maps. Zo kun je ze openen op je computer, smartphone of tablet en kun je ze ook tijdens je wandeling raadplegen.

→ Links naar de 30 Romewandelingen vind je op de overzichtskaart. Lees ook de verschillende tips die garant staan voor een aangename ervaring ter plaatse.

→ Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.